tiistai 21. maaliskuuta 2023

Yleisellä tasolla on sitten kommari, kepuli, sdpmensevikki tai kokkari niin yksikään puolue ei ole huomioinut virallisissa ohjelmissaan kuin satunnaisina kansanedustaja-aloitteina oheista ulosottolain mielettömyyttä tai ns "pienituloisten asiaa?

Historioitsija Eurovaaliehdokas Tampere Lehto Seppo
https://eurovaaliehdokkaasi.blogspot.com

Kuka pelastaisi työn takaisin suomalaisille 😉 niin että jotain jää käteenkin 😉? 

Yleisellä tasolla on sitten kommari, kepuli, sdpmensevikki tai kokkari niin yksikään puolue ei ole huomioinut virallisissa ohjelmissaan kuin satunnaisina kansanedustaja-aloitteina oheista ulosottolain mielettömyyttä tai ns "pienituloisten asiaa?

Ulosoton pääomien lyheneminen mielettömyysasiana ohitetaan tai ylenkatsotaan, jos asiasta kysyy toimenpiteitä.

Ulosottajat lihovat kuittisirkuksella yli 5000€/kk-10 000€/kk. Velkapääomat eivät lyhene. Tyyppiesimerkki on persujen Sami Savio, jolta asiasta kyselin 2019 eduskuntavaalien aikaan, tyytyi vain tuiskaisemaan: "Leikataan sitä muiltakin" :) Siinäpä pätevä ajatus kansanedustajalta?

Miten on n 400 000 ulosotossa olevien ulosottosuoja missä ulosotto vain kasvaa vuosi vuodelta missä otetaan vain korkoja koron päälle ilman että pääoma lyhenee? 🙂 Olisiko aika miettiä miksi hommat palkkatöinä niille monet haistattavat pitkät. Suojaosuus jää monella sellaiseksi 😉 ns "paskat nakkaa", jos töitä tarjotaan niille jotka kortistossa luuraavat. Suojaosuus saisi olla 1500-2000€/kk + Jos joku antaa velkaa niin kärsiköön nahoissaan jollei ole vakuuksia sille ottanut. Erilaiset kulutusluotot pitäisi kyseenalaistaa. Toki erikseen on demlamafian tuomiot muka rikos- ja käräjälaskuina joka kk aktiivisena piruiluna, jotka eivät euroakaan lyhene. 😉 Sananlasku: "Työ tekijäänsä kiittää" ei pidä tässä Suomessa paikkaansa 😉 MOT.

Kansanedustajaehdokas jonka vaaliteemat ovat liian kipeitä virallisille loispuolueille? Sitten ihmetellään äänestysprosentteja kun suuri osa kansasta ja tarpeista jätetään ulkopuolelle eri vaalien teemoista ja vaalikeskusteluista?

Maahanmuuton epäkohtiinkaan ei rohjeta puuttua edelleenkään, samoin 2-kansalaisuuksien perumisiin mm supon tunaroitua ru-kansalaisia Suomen lipun alle jopa putinin rahoittajaoligarggeina. USA:ssa ko kansalaisuus olisi jo peruttu.


Seppo Lehto Huk aluepalauttaja, seuraavaksi suunnataan kohti eurovaalien ehdokasasetteluita. Nämä eduskuntavaalit näyttävät olevan  lähinnä paskanhaistelijoiden areena, missä olennaiset asiat eivät juuri nouse esiin, kuin satunnaisina valtionvelka- ja soteasioina, ei ne paljon kosketa, jos muutenkaan ei pahemmin kouraan jää? 

--------------
--------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti